/ by /   Foals, For Sale, Stellar Farm, Stellar Stud / 0 comments

Swedes: Har du någonsin köpt en Stellarponny? Gratis kurs i Djurkommunikation & Telepati ingår, samt en årsprenumeration på tidningen Inspire!

Jag pratade med en underbar hästköpare nu på morgonen, och hon ställde frågan vad vi egentligen gör för att Stellar ponnyerna ska vara så fantastiskt trevliga, kommunikativa och lätta att hantera. Hon har ett gäng från oss, och säger själv att de är de trevligaste hästar hon har haft. 🤩

✅Min första tanke var att vi alltid behandlar våra ponnyer med respekt. Visst har jag tydliga gränsdragningar, precis som hästar har, men våra ponnyer som är födda och uppvuxna här har inga dåliga erfarenheter från människor. De är öppna, orädda, kärleksfulla och kontaktsökande för att de inte behövt vara annat.

✅Därefter tror vi verkligen på att de ska växa upp i flockar på lösdrift. Man ska inte förminska vikten av att yngre hästar tjänar på att uppfostras av äldre, sunda hästar. När vi har bra äldre hästar i flockarna så behöver vi människor inte göra det arbetet med allmän uppfostran.

✅Vi kommunicerar alltid med hästarna – både telepatiskt och med uttalade ord. Jag berättar alltid vad vi ska göra och ber dem alltid göra det som jag vill samt förklarar varför jag behöver att de ska göra det. Ska de slappna av sjunger jag alltid för dem utöver att använda mig av taktil beröring.

✅Såklart så har jag även full koll på mentaliteten på de linjer vi medvetet väljer att använda eller köpa in. I min värld är hälsa A och O och i det ingår en sund mentalitet.

☝️Jag har bestämt mig för att ALLA (hela familjen inklusive barn och barnbarn) som köper våra Stellarponnyer får en kurs i Djurkommunikation & Telepati av mig! Den ligger färdiginspelad ute på min onlineakademi. Men vad mer är att ALLA som någonsin har en av våra uppfödningar kommer att få den onlinekursen gratis, även om man inte köpt ponnyn från oss direkt. Nu känns det bra i hjärtat att ha gett ponnyerna de bästa förutsättningarna någonsin för ett fint liv! 🥰

🔛Dessutom kommer jag att ge våra hästköpare 1-års prenumeration av min tidning Inspire med fokus på andlighet, hälsa och personlig utveckling som man annars kan hitta på Pressbyrån, Ica, Coop mm. 🤩 Allt detta kommer att gynna våra ponnyer i förlängningen! 😍

Ps! Säg till om du är en av dessa! 🔝

(🇸🇪Kursen och tidningen finns ännu bara på svenska, men planen har alltid varit att även erbjuda dessa även på engelska så nu ska jag ta tag i det igen!)

SHARE THIS